Вт, 16-04-2024


Оказалась ли полезной вам информация нашего сайта?
Всего ответов: 134



Украинская Баннерная Сеть

Rambler's Top100 Яндекс цитирования
Энциклопедия растений
Алфавитный указатель
Технология ухода
Если растение заболело
Ответы на вопросы
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Путеводитель по форуму » Правила форума » Правила форуму (Індивідуальні правила форуму)
Правила форуму
ЮрийДата: Ср, 10-09-2008, 20:28 | Сообщение # 1
Непревзойденный
Группа: Администраторы
Сообщений: 73
Репутация: 2
Статус: Offline
Стандартні правила дійсні для всіх форумів - розміщені тут. Для нашого форуму дійсні ще індивідуальні правила форуму. Просимо Вас прочитати обидві групи правил, аби в подальшому звести кількість можливих непорозумінь до мінімуму.
1. Діяльність форуму.
1.1. Офіційна мова форуму - російська і українська. Використання інших мов не бажане і можливе тільки в якості цитат та фраз. Якщо у Вас клавіатура не підтримує кирилицю, можете писати латиницею, або скористатися віртуальною клавіатурою (кнопка на панелі набору повідомлення з позначенням .::.).
1.2. Теми. Ви можете починати любі теми в відповідних розділах форуму, якщо Ви помилитеся - модератори чи адміністратори форуму перенесуть її в належне місце. Перед тим, як почати нову тему - переконайтеся будь-ласка, чи немає такої теми на форумі. Просимо Вас не ставити крапок у назві та описанні початої Вами теми.
1.3. Зауваження і пропозиції. Якщо у Вас є пропозиції, зауваження чи будь-які запитання пов'язані з роботою форуму - просимо Вас писати в Книгу відгуків чи пропозицій.

2. Карта сайту.
2.1. Сайт містить наступні розділи:
Головна сторінка - там найчастіше будуть анонси та оголошення про різноманітні події, що стосуються сайту, з головної сторінки також можна попасти на інші розділи.
Корисна інформація - в даному розділі Ви можете почитати статті про різноманітні аспекти квітникарства та садівництва, а також розмістити свої власні, якщо бажаєте допомогти розвитку сайту.
Книги і програми - Ви маєте змогу скачати книги і програми, які можуть бути для Вас корисними.
Фотогалерея - розділ сайту, який постійно поповнюватиметься. Там будуть представлені види та сорти різноманітних рослин, в першу чергу тих, які досить часто зустрічаються в квітникарстві та садівництві в нашій країні. Також фотографії Вам допоможуть визначити, що у Вас за сорт. Якщо бажаєте допомогти сайту, або якщо вважаєте що саме Ваша рослина достойна бути представником виду чи сорту у фотогалереї - звертайтеся з відповідним запитом до адміністрації чи модераторів форуму.
Дошка оголошень - оголошення про куплю-продажу рослин, насіння та іншого садівельного матеріалу можуть розмістити навіть гості сайту, які є незареєстровані. На дошці оголошень діє премодерація.
Форум - гадаю, Вам це і так зрозуміло. smile
Зворотній зв'язок - на випадок, якщо Ви не зареєстровані на сайті, але Вам потрібно зв'язатися з адміністрацією форуму.

3. Розміщення фото і авторські права.
3.1. Як розмістити фото. Адміністрація сайту рекомендує Вам користуватися Радикалом, де можна необмежений час зберігати необмежену кількість фото. Щоб розмістити фото на нашому форумі - Вам потрібно зареєструватися на Радикалі. Тоді завантажуєте там фото, після завантаження відкривається ваше фото на сайті і коди. Найкраще вам брати код під цифрою 8, повністю копіюєте його у Ваше повідомлення на форумі.
3.2. Авторські права. Якщо ви не хочете, щоб Ваші фото видавали за свої інші люди, використовували їх для розкрутки своїх сайтів і тому подібне - рекомендуємо робити Вам копірайти - тобто підписувати фото. Ми не примушуємо робити це в обов'язковому порядку,робити чи не робити копірайт - Ви вирішуєте самі.
3.3. Фотогалерея. Розміщуючи свої власні фото на нашому форумі Ви погоджуєтеся з тим, що адміністрація чи модератори форуму залишають за собою право розмістити Ваше фото у фотогалереї. Перед розміщенням Вашого фото Вас попередять про це і фотографію підпишуть, якщо вона не була підписана Вами.


Життя без мрії - сірі будні
 
ЮрийДата: Ср, 10-09-2008, 20:29 | Сообщение # 2
Непревзойденный
Группа: Администраторы
Сообщений: 73
Репутация: 2
Статус: Offline
4. Статті і авторські права.
4.1. Ми поважаємо чужу роботу і просимо так само ставитися до нашої роботи і роботи учасників нашого форуму. Якщо Вам потрібно використати в Інтернеті статтю з нашого форуму, Вам потрібно вказати у своєму повідомленні з нашою статтею посилання (ссылка) на наш сайт, як джерело матеріалу, або ж Ви можете зв'язатися з адміністрацією чи авторами статті і отримати дозвіл на це.

5. Репутація. Ви маєте змогу висловити своє схвалення, захват, вдячність чи навпаки, невдоволення та огиду повідомленням когось із учасників, його діями та розміщеними фото.

6. Реклама. Ми - за взаємовигідну співпрацю. Якщо у вас є власний сайт чи форум і Ви бажаєте, щоб учасники нашого форуму про нього знали, Ви можете зробити це наступним чином:
- розмістити посилання на наш сайт на Вашому сайті чи форумі. Ще краще, якщо Ви розмістите баннер нашого сайту. За таких умов Ви можете розмістити баннер Вашого сайту на нашому, чи в підписі учасника поставити посилання на Ваш інтернет - ресурс. Одностороння реклама Ваших інтернет-ресурсів буде негайно припинятися.
6.1. Інші інтернет-ресурси. Якщо Ви хочете комусь допомогти, дозволено в повідомленнях приводити посилання на інші інтернет - ресурси з корисною інформацією, знову ж таки, якщо це не Ваш сайт чи форум (що розцінюватиметься як заборонена самореклама). Окрім того, на форумі є відповідні розділи, де Ви можете розмістити посилання на корисні інтернет ресурси.

7. Бан. Якщо учасник порушує правила форуму, до нього можуть застосувати покарання в залежності від тяжкості його злодійства. Учасник може бути переведений на певний час в групу користувачів Штрафбат, члени якої можуть тільки читати повідомлення, без можливості відписувати. Якщо порушення переходить всі допустимі межі - адміністрація форуму банить учасника. Щиро сподіваємося, що нам цього не доведеться робити.


Життя без мрії - сірі будні
 
Форум » Путеводитель по форуму » Правила форума » Правила форуму (Індивідуальні правила форуму)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: